Kuna juba teist aastat on reisimine Euroopa Liidu liikmesriikidesse keeruline, siis Euroopa päeva puhul saab neid riike külastada Eesti linnades. Mängu läbijate vahel loosime teisipäeval, 11. mail välja kümme 💶 300-eurost kinkekaarti puhkuse plaanimiseks Eestis või mujal Euroopas.
7.–9. mail tähistame Euroopa päeva Haapsalus, Jõhvis, Kuressaares, Kärdlas, Põlvas, Pärnus, Tallinnas ja Võrus põneva orienteerumismänguga.
Mängus saab osaleda kolmel päeval ning selle läbimiseks pole ajalist piirangut. Mängu saab mängida:
🔹 reedel, 7. mail kell 9.00–20.00
🔹 laupäeval, 8. mail kell 9.00–20.00
🔹 pühapäeval, 9. mail kell 9.00–18.00.
Ajaliselt hajutatud mäng annab kõikidele osalejatele võimaluse läbida mäng turvaliselt ning järgides kõiki kehtivaid ohutusreegleid. Palume orienteeruma tulla kahekesi või perekonniti ning hoida teiste mängijatega distantsi. Järgime 2+2-reeglit ja püsime terved!
Mängu eesmärk on läbida kõik kaardil näidatud sihtkohad ehk kontrollpunktid ning koguda neist punkte. Kontrollpunkti saabudes avaneb vastavasse riiki saabumise teade ning valikvastustega küsimus, millele vastates saate edasi liikuda järgmisesse sihtkohta.
Kui vastus ei ole õige, siis kontrollpunkti olete ikkagi läbinud ja saanud uue teadmise võrra rikkamaks!
Mängimiseks tuleb oma nutiseadmesse laadida rakendus, milles on näha linna kaart kontrollpunktidega – 27 Euroopa Liidu riiki ja Euroopa Liidu punkt (Tallinnas lisaks Tallinna linna ning Euroopa Liidu ameti eu-LISA punktid).
Emadepäeval võta jalutuskäigule kaasa ema, külastage keskväljakule laotatud lillevaipa ning jalutage koos läbi Euroopa!
Alusta mängu siin 👉 www.euroopapaev.ee
🌷 LINNADE KESKVÄLJAKUT KAUNISTAB EMADELE PÜHENDATUD LILLEVAIP 🌷
Euroopa päev, 9. mai on tänavu ühtlasi emadepäev. Sel puhul kaunistab Tallinna, Jõhvi, Narva, Põlva, Võru, Pärnu, Haapsalu, Kärdla ja Kuressaare keskväljakut lillevaip – Euroopa päeva tähistamiseks sümboolselt ELi 🇪🇺 ja Eesti 🇪🇪 lipu värvides!
Lilled pakuvad silmailu kõigile Eesti emadele, keda sel päeval eriliselt meeles peame.
Lillevaiba moodustavad potililled kingime veel samal päeval neile emadele, kes on sel aastal emadepäeval tööl ning teinud kogu kriisi ajal suure koormusega tööd haiglates, päästekeskustes, koolides ja lasteaedades.