2024. aasta 29 mais toimus kultuurikeskuses “Geneva” traditsiooniline üritus “Lõpuball”. Alates 2002. aastast kogunevad Narvas kõigi koolide abituriendid, et saada tänuavaldusi ja juhiseid linna juhtkonnalt, noortekeskuselt ja noorteparlamendilt.

Üritust külastas üle 300 lõpetaja ning õnnitlema tulid õpetajad, klassijuhatajad, sõbrad ja õppeasutuste direktorid. Oli väga lõbus ja hoogne!

Täname muusikakollektiive suurepärase esinemise eest, õhtujuhti huvitava ja lõbusa programmi eest, klubi “Geneva” külalislahkuse ja maitsva suupiste eest, fotograafi imeliste fotode eest, disainereid saali kaunistamise eest.
Ja kõiki, kes olid sel päeval meiega, osalemise, toetuse ja meeleolu eest!

Üritus “Lõpuball-2024” toimus ELi õiglase ülemineku programmi, Narva linna ja Narva noortekeskuse toetusel!